Bli matchad

Vi matchar ihop dig med en ny vän som du annars kanske aldrig skulle ha mött. Du som är etablerad i Sverige får chansen att lära känna någon som är ny i Sverige och i Umeå. Vi försöker hitta er som har liknande intressen och önskemål så att vänskapen har en chans att utvecklas. Just nu matchar vi bara digitala vänner.

Så här blir du matchad

1. Anmälan

Du anmäler dig genom att fylla i detta formulär.

2. Intervju

Du blir kontaktad för en kort intervju så att vi får veta lite mer om dig och kan göra en så bra matchning som möjligt.

3. Kontakt

Vi bjuder dig och din nya vän till Vän i Umeås kontor där ni får träffas, fika och byta kontaktuppgifter, samt bestämma när nästa träff ska ske.

4. Uppföljning

Efter ungefär en till två månader hör vi av oss till dig och hör hur det går med den nya vänskapen.

Vad händer sen?

Förhoppningsvis har du fått en ny vän, eller åtminstone har du fått träffa någon du kanske annars inte skulle ha mött och fått en liten inblick i någon annars liv.

Obs! Beroende på hur många som anmält sig kan det här ta alltifrån någon vecka till några månader.

Du kan också alltid kontakta Vän i Umeå om du har frågor och funderingar om matchningen.

GDPR

Sverige och alla länder i EU har en lag som heter GDPR. Den ska ge oss bättre skydd när myndigheter och företag samlar information om oss. Företag och myndigheter som bryter mot lagen kan straffas med böter. Vän i Umeå är inte ett företag men vi är försiktiga med det du berättar för oss. Vi lämnar aldrig ut ditt namn eller dina uppgifter till någon annan utan att fråga dig först. Nyhetsbrevet är ett exempel på att vi har din e-post. Skulle du INTE vilja ha information från oss eller att vi ska ta bort ditt namn i matchning, så säg till!

Ta chansen att träffa någon du kanske annars aldrig skulle möta. Fyll i detta formulär och bli matchad med en person, ett par eller en familj med liknande intressen.

Genom att klicka på skicka samtycker jag till att verka för Vän i Umeås värdegrund och syfte samt följa föreningens stadgar (regler och förhållningssätt). Detta krävs för att få bli medlem. Här kan du läsa våra stadgar och vår värdegrund: www.vaniumea.se/om-oss/vardegrund-stadgar/