Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Den 22 januari bjuder Vän i Umeå in till en kväll att inspireras för ett mer inkluderande Umeå. Hur kan vi samverka för en bättre integration?

Vill du vara med och göra Umeå till en öppnare och roligare stad att leva i? Då är du varmt välkommen till vår träff på Fika! Det blir presentationer, musik, dans och fika. Och ett glödande engagemang såklart! Du är varmt välkommen!

Du får veta mer om Vän i Umeås mångsidiga verksamhet. Vi har många aktiviteter varje vecka i olika stadsdelar och du är välkommen att hitta en grupp som passar dig – allt från ungdomsgrupp till matlagningskurs eller beachvolleyboll. Om du har en idé på någon aktivitet som skulle göra Umeå vänligare kan vi hjälpa dig att starta en grupp.

OBS! Anmäl dig till [email protected] senast den 18 januari om du vill komma.

Ett samarrangemang med Umeå stadsbibliotek.

Vi ser fram emot den 22 januari! Under kvällen kommer vi att få uppleva både indisk dans och några låtar av Tua Selge från Idol (Foto Joakim Olsson).

Dansgruppen som ska uppträda består av (från vänster på bilden): Shreelatha Bhat (i rosa), Ritu Rana (i rött), Yashasvini Raghav (i grönt), Aparna Misra (i svart) och Laxmi Mishra (i orange).

EnglishSvenska