Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Välkommen till ett tillfälle att börja prata med andra män om jämställdhet, normer, manlighet och livet!

Killmiddagen på Orangeriet är en serie samtalskvällar som pågår under vintern och våren 2018. Ambitionen är att skapa ett tryggt forum för dig som är kille att tillsammans med andra prata om maskulinitetsnormer utifrån teman som vänskap, sex och våld. Temat för denna killmiddag är Vänskap.

Den första middagen som arrangerades i november blev fullsatt och över 60 anmälningar kom in. Så vänta inte för länge med att knipa en plats till detta tillfälle!

Anmäl dig på: https://bilda.nu/killmiddag

——————————————————————–

Ett jämställt samhälle fritt från sexism och grabbig jargong börjar med dig. Vi vet att var femte man saknar en nära vän, att 87 procent av all misshandel begås av män och att 60 procent av de som utsätts också är män. Kvinnor har jobbat länge för att befria sig från all skit som könsnormernas destruktiva delar har ställt till med. Vi tror på samtalets makt för att påbörja en förändring. Var en förebild, börja snacka med andra män idag!

Till alla som deltar erbjuder Orangeriet hamburgare med dryck till kraftigt rabatterat pris, endast 99 kr.

Filmen är producerad av Hartafilm.

#killmiddag på Orangeriet arrangeras av nätverket Det börjar med oss och Studieförbundet Bilda i samverkan med Orangeriet, Make Equal och Studiefrämjandet.

Våra samtalsguider har tagits fram av jämlikhetsstiftelsen Make Equal (makeequal.se).

EnglishSvenska