Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
OBS! INSTÄLLT! På grund av den ökade smittspridningen av Corona pausar vi vårt språkcafé på tisdagarna tills vidare. Ta hand om er, håll avstånd och var gärna med på vårt digitala språkcafé på torsdagar om ni har möjlighet! Länk till språkcaféet: https://us02web.zoom.us/j/89445319535
Nu startar Vävens språkcafé äntligen upp igen efter lång Coronapaus. Vi startar försiktigt med färre deltagare och med avstånd. Vi kommer att ha handsprit på plats.

Språkcaféet på Umeå stadsbibliotek i Väven är en mötesplats där nya och etablerade svenskar kan träffas under lättsamma former. Alla är välkomna, både unga och äldre, både du som är ny i Sverige och du som har bott här länge.

Det är ett bra tillfälle att lära känna nya människor. Kom och umgås, lär dig något nytt och fika. Om du tränar svenska är det ett utmärkt tillfälle att öva med en svenskspråkig.

Du behöver inte anmäla dig i förväg, det är bara att komma.

Vän i Umeå följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi undviker att röra vid varandra och vi håller avstånd. Om vi känner oss det minsta sjuka stannar vi hemma.

 

EnglishSvenska