Ursäkta röran!

Hemsidan håller på att byggas om och är därför inte helt fungerande! Vi hänvisar dig till Facebooksidan som är mer uppdaterad!

Samarbeta med oss

Vän i Umeå är en aktiv samarbetspartner, vi är öppna för många typer av samarbeten. Vi tror att allt man gör bli bättre om man gör det tillsammans. Du som företag eller förening är välkommen att kontakta oss för att prata idéer och behov. Exempel på samarbeten: Har du en lokal att låna ut – vi behöver lokaler till allt från bakning till basket.

Vill du att din personal ska få en meningsfull fritid – häng på våra kravlösa idrottsaktiviteter! Behövre du anställa fler, eller vill du öka mångfalden i ditt företag? Vi har kontakt med många som du kanske inte når genom dina vanliga nätverk. Våra medlemmar har mångsidiga kunskaper och erfarenheter, och ett driv att lära sig och göra sitt bästa.

Vill du låta dina anställda bidra til lett öppnare Umeå – att delta i ett språkcafé och bjuda på sin svenska är bland det enklaste och bästa en kan göra för integration. Det finns ändlösa möjligheter till samarbeten och vi tror att tillsammans kan vi få Umeå att växa som stad!

Har du ett förslag, en idé eller en önskan om att arrangera något tillsammans med oss – tveka inte att höra av dig!

Vän i Umeå har ett idéburet offentligt partnerskap (IOP) med Umeå kommun

Dessa företag samarbetar med oss
EnglishSvenska