Samarbeta med oss

Vän i Umeå är en aktiv samarbetspartner, vi är öppna för många typer av samarbeten. Vi tror att allt man gör bli bättre om man gör det tillsammans. Du som företag eller förening är välkommen att kontakta oss för att prata idéer och behov.

Exempel på samarbeten:

Har du en lokal att låna ut – vi behöver lokaler till allt från bakning till basket.

Vill du att din personal ska få en meningsfull fritid – häng på våra kravlösa idrottsaktiviteter!

Behöver du anställa fler, eller vill du öka mångfalden i ditt företag? Vi har kontakt med många som du kanske inte når genom dina vanliga nätverk. Våra medlemmar har mångsidiga kunskaper och erfarenheter, och ett driv att lära sig och göra sitt bästa.

Vill du låta dina anställda bidra till ett öppnare Umeå – att delta i ett språkcafé och bjuda på sin svenska är bland det enklaste och bästa en kan göra för integration.

Det finns ändlösa möjligheter till samarbeten och vi tror att tillsammans kan vi få Umeå att växa som stad!

Har du ett förslag, en idé eller en önskan om att arrangera något tillsammans med oss – tveka inte att höra av dig!

Vän i Umeå har ett idéburet offentligt partnerskap (IOP) med Umeå kommun

Våra samarbetspartners

Ability, Barnrättsbyrån, Clockwork, Coompanion, Ersboda bibliotek, Ersbodakyrkan, Göstas Buss, GUIF, HumpAB, Internationella kvinnoföreningen, Korta Vägen, Kyrkan på campus, Lottas omsorg, Mama Africa, Naturskyddsföreningen, One Partner Group, Rättighetscentrum, Sekai Media, Soroptimisterna, Stadsbiblioteket Väven, StoryAct Agency, Team Ulrika massör, Umeå folkhögskola, Umeå orienteringsklubb, Vuxenskolan, Ålidhems bibliotek, Överboda föreningen Stora Stenen, Soaki Movment AB