Marzieh flyttar efter sju år med Vän i Umeå.  Fredag den 16 juni är Marziehs sista arbetsdag för Vän i Umeå. Hon började som anställd i januari 2018, men hade då redan engagerat sig som volontär i föreningen och styrelsen i två år.

Marzieh har varit en underbar arbetskamrat och har under sina år svarat för fantastiskt fina formgivningar av vår grafiska profil med loggor, profilkläder, roll-ups, affischer, event och mycket annat.

Hon har dessutom lett arbetet med nyutveckling av vår eleganta hemsida med både teknik, UX design (användarvänlighet) och innehåll, i nära samarbete med sina kollegor. Trots att Marzieh enbart arbetat halvtid har hon dessutom bidragit på många olika sätt i övrig verksamhet. Exempelvis ansvarade hon för de båda välarrangerade matfestivalerna på Ålidhem som varit succéer. Utöver allt detta så har dessutom Marziehs man Rojan varit en värdefull person gällande olika IT-frågor.

Vi tackar och önskar Marzieh, Rojan och deras treåriga dotter Diana all lycka i Stockholm. Vi kommer att sakna dig och din familj och ser fram emot att ni hälsar på i Vän i Umeå.

Staffan Norin (ordförande) och arbetskamraterna Alva Kling, Anna Baral, Elinn Bolonassos och Åsa Norin