I tisdags 28 mars hade vi vår senaste aktivitet inom projektet Första Steget. Vi höll en CV-workshop och speedintervjuer med arbetsgivare från äldreboende och hemtjänst, och det blev verkligen en succé! Många deltagare hittade dit och det var en härlig stämning under hela eftermiddagen och kvällen.

Vi fick möjligheten att samlas tillsammans och finslipa CV:n, och sedan fick ungdomarna träffa arbetsgivarna en och en. Detta var verkligen ett utmärkt tillfälle att få ett extra- eller sommarjobb, och det gav ungdomar möjlighet att träffa arbetsgivare som de vanligtvis inte skulle ha tillfälle att prata med.

Efter intervjuerna samlades vi alla för att förbereda och äta tacos tillsammans. Det var en rolig stund och maten var supergod! Det blev en rolig avslutning på en spännande eftermiddag.

Vi är så tacksamma för alla som deltog och gjorde vår aktivitet så lyckad. Vi ser fram emot fler spännande event inom projektet och vi hoppas att du – oavsett om du är arbetsgivare eller ungdom själv – följ gärna med oss i nästa steg!